Prezentul document conținând termenii și condițiile de utilizare ale site-ului www.socialpedia.ro (denumit în continuare “Termeni și Condiții”) stabilește care sunt condițiile în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul www.socialpedia.ro, ori poate utiliza în orice mod serviciile oferite prin intermediul site-ului.

Încă de la început, Administratorii fac cunoscut utilizatorului faptul că acesta nu își asumă obligația și nu garantează implicit sau expres pentru conținutul de orice fel al Site-ului, sau pentru întreg conținutul oferit de către Utilizatori. Administratorii Site-ului vor face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în Site și vor încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil.

Neacceptarea acestor “termeni și condiții” atrage obligația utilizatorului de a părăsi și de a înceta accesarea site-ului.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală 

Întregul conținut al site-ului SocialPedia.eu – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea companiei și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală si industrială. Folosirea fără acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislatiei in vigoare. Conform legii drepturilor de autor, dacă sesizati încălcarea anumitor drepturi intelectuale, vă rugăm contactați-ne la adresa: contact@socialpedia.ro

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășeste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Politica de cookie-uri

Website-ul wwwsocialpedia.eu folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți funcționalitatea și utilizarea website-ului de către vizitatori, precum și pentru a personaliza experiența acestora. Mai multe informații găsiți aici.

Legea aplicabilă. Litigii

Prin folosirea site-ului www.socialpedia.eu utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și conditiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii SocialPedia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Modificarea termenilor și condițiilor

Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile din Termeni și Condiții sau Termenii și Condițiile în întregime, fără nicio notificare prealabilă și fără a fi obligat să îndeplinească vreo altă formalitate față de Utilizatori. Orice modificare va fi considerată ca fiind acceptată deplin și necondiționat de către oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricărei facilități oferite de Site sau de Serviciu, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricând după operarea modificării, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligația respectivului Utilizator de a înceta de îndată accesarea Site-ului.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Protecția datelor personale

În ceea ce privește această notă de informare a protecției datelor personale, conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Administratorii Site-ului vor administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

Vă informăm că datele personale pe care Utilizatorii le furnizează Administratorilor Site-ului sunt prelucrate în scopul oferirii în condiţii optime a Serviciului. Prin completarea pe Site a formularului de contact  sau orice altă modalitate de preluare a unor astfel de date personale, Utilizatorul declară că este de acord ca toate datele personale să fie incluse în baza de date a Administratorilor Site-ului și își dă acordul expres și neechivoc ca toate datele personale să fie stocate și utilizate pentru: activități de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale la adresele de e-mail comunicate; transmiterea de email-uri/mesaje informative și non-comerciale cu privire la concursurile, promoțiile și discounturile perioadei respective.

Vă invităm să citiți cu atenție Politica de confidențialitate a Site-ului.

Dacă aveți întrebari sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați la adresa de email: contact@socialpedia.eu