Super îngrijire pentru pielea ta cu Bio-Oil ulei

Bio-Oil® Ulei este partenerul SocialPedia 39 – Social Media în 2022, care se întâmplă pe 12 iulie 2022, la ora 18:00, la Restaurant Monarh din București.

Pentru că ne gândim la tine și când nu te vedem la evenimentele SocialPedia, vrem să-ți facem o super recomandare pentru pielea ta: Bio-Oil® Ulei, un produs cosmetic cu multiple beneficii și eficacitate dovedită clinic că ajută la îmbunătățirea aspectului cicatricilor și vergeturilor.

Îl poți folosi, pe tot corpul, pentru tine și pentru micuții cu vârsta peste trei ani. Iar dacă urmează să devii mămică, îl poți utiliza de la începutul trimestrului II, pe zonele predispuse la apariția vergeturilor.

Formula lui unică este, de asemenea, extrem de eficientă pentru îmbunătățirea aspectului nuanței neuniforme a pielii, împotriva îmbătrânirii și deshidratării pielii. Folosește-l după expunerea la soare, pentru a calma pielea iritată. O hrănește și îți potențează bronzul.

Uleiul de gălbenele pe care îl conține are efect cicatrizant, potrivit pentru pielea sensibilă, deteriorată sau cu arsuri solare.

Bine de știut

Bio Oil® Skincare Oil a fost primul ulei supus unor studii clinice care au dovedit că poate îmbunătăți aspectul cicatricilor și vergeturilor. Astăzi, este produsul lider la nivel mondial pentru îmbunătățirea aspectului cicatricilor și vergeturilor, cu peste 400 de premii acordate în domeniul îngrijirii pielii.

Ce conține?

Vitamina A – ajută la formarea colagenului, atenuează ridurile, crește elasticitatea și îmbunătățește textura și nuanța pielii.

Vitamina E – ajută la menținerea aspectului pielii, protejând-o de efectele radicalilor liberi care pot produce deteriorarea și îmbătranirea prematură.

Ulei de gălbenele – Calmează pielea iritată, are efect cicatrizant și poate fi folosit pentru pielea sensibilă, deteriorată sau cu arsuri solare.

Ulei de lavandă – are proprietăți calmante pentru piele și este un antiseptic natural.

Ulei de rozmarin – ajută la revigorarea pielii, are proprietăți calmante și efect ușor antiseptic.

Uleiul de musețel – este un antiinflamator, calmează pielea iritată sau sensibilă.

PurCellin OilTM – reduce consistența formulei. Datorită acestui ingredient, Bio-Oil® se absoarbe mai ușor în piele. Acționează, de asemenea, ca emolient, lăsând pielea moale, catifelată și suplă.

Iar dacă ai pielea uscată, avem o super propunere pentru tine: Bio-Oil® Gel pentru Piele Uscată, un produs revoluționar, care reface bariera protectoare a pielii și hidratează în profunzime. Îmbunătățește tehnologia folosită la prepararea cremelor, loțiunilor și a untului de corp, înlocuind apa din aceste formule cu ulei, ceea ce face ca produsul să fie perfect.

 

De ce trebuie să îl ai?

  • Este primul ulei-gel conceput pentru hidratarea foarte profundă a pielii ce conține: glicerină, unt de shea, niacinamide, B3, uree și mușețel dar si Acid Hialuronic.
  • Hidratează în profunzime, creează un strat protector și menține pielea hidratată și hrănită
  • Conține ingrediente care repară și mențin bariera naturală a pielii: VVitamina A, Vitamina B3, Vitamina E, Vitamina F, Ulei de Rozmarin, Ulei de Lavandă, Ulei de Mușețel, Extract de Gălbenele, Pseudo-Ceramide, Bisabolol, Dimethicone Crosspolymer.
  • Poate fi folosit pe tot corpul, începând cu vârsta de 3 ani.

Cum se folosește?

  • se utilizează o cantitate mică de produs care se încălzește în palme și astfel produsul se lichefiază și aplicarea este una rapidă și confortabilă.
  • pentru zonele rugoase (călcâie, coate etc) se poate crea o mască folosind produsul, apoi imediat peste se folosește band wrap – se lasă să acționeze timp de 10 minute, apoi se masează în piele. În câteva zile se văd îmbunătări considerabile.

Atât Bio-Oil® Ulei, cât și Bio-Oil® Gel pentru Piele Uscată se pot comanda online de pe www.bebetei.ro

Îți recomandăm să-ți refaci stocul și să te bucuri de piele îngrijită, hidratată și fină. Noi am dat deja comandă!

În curând vei putea câștiga produse Bio-Oil® la concursuri pe care urmează să le organizăm pe grupul de Facebook SocialPedia și pe Instagramul SocialPedia.

Lasa un comentariu