Invata sa vinzi in social in media. Uite la ce evenimente sa participi

Te-ai gândit vreodată ce înseamnă de fapt social media, dincolo de taskurile pentru un client, o colecție plină de Reels-uri salvate (pe care știm cu toții că n-ai apucat să le implementezi – we’re all there) sau o campanie care n-a performat așa cum ți-ai dorit?

Social media este singurul loc din lume (momentan) unde ne întâlnim și avem loc nelimitat cu toții. Este spațiul care a pornit de la o nevoie de exprimare artistică și care a ajuns cel mai mare motor de vânzări, prin exprimarea artistică. Tu cât de mult ți-ai însușit sau ce faci pentru a aduce pe podium cele 3 cuvinte, „motor de vânzare”? Te sperie cuvântul „vânzări” în lumea marketingului?

Conform unei statistici LinkedIn, brandurile care investesc în social selling (iar prin „investesc” nu vă gândiți doar la tactici paid) performează cu 78% mai bine decât cele care nu o fac. Și încă una la fel de #neconvențională: în lumea afacerilor B2B, 75% dintre cumpărători vizitează paginile brandului în ultimul pas al negocierilor, pentru a lua o decizie de vânzare. Așa că a fi un om de social media bun implică și a fi un om de vânzări bun. Iar pentru asta, prietenii noștri din echipa ” Arta de a NU vinde®” au o gălăgie de evenimente faine, care v-ar putea duce la următorul nivel (cel puțin!), atât profesional, cât și personal.

Poți alege din:

Serile comunității „Arta de a NU vinde®” – întâlniri bilunare, online și offline, cu peste 100 oameni de afaceri (antreprenori, sales & marketing), context cu distracție, motivație și inspirație în aceeași ecuație. Pe lângă rubricile deja cunoscute (Elevator Pitch, EduTime, Speed Networking), adăugăm în meniul serii și rubrica „Arta de a NU vinde®” în Social Media” – self-explanatory, nu?! 🙂

VIP Sales Day – Social Media Edition – dacă la Serile Arta de a NU vinde® petrecem 2-3 ore împreună, aici petrecem o zi întreagă online și offline! Deja avem toate challenge-urile, briefurile de postări, concursurile de campanii și surprizele pregătite – practic trebuie doar să vă înscrieți, că restul se întâmplă. 🙂

Singurul Campionat de Elevator Pitch din România, Business la Microfon – îți vei dezvolta, în continuare, abilitatea de a transforma orice idee, serviciu sau dorință într-un discurs scurt și plin de impact; așa, cam cât o postare pe LinkedIn de lung, dar de 1000 ori mai captivant! Asta alături de alți 20 oameni dornici de învățare într-un mediu absolut #neconvențional, ca să nu zicem nebun… de bun. Și dacă scena e o „chestie” pe care nu vrei să exiști, sunt 300 locuri în public dintre care poți alege – showul e garantat.

– Și ultimul, dar nu cel din urmă – cea mai „bătrână” experiență marca Arta de a NU vinde®… Bootcampul Elevator Pitch! Plecăm 3 zile departe de mailuri, nudge-uri și kind remindere pentru a explora în profunzime tot ceea ce ți-am prezentat mai sus. Plus party-uri în fiecare seară, plus invitați speciali (Paul Ardeleanu, Tedy Necula & Co.), plus… amintiri și conexiuni pe viață.

Cu siguranță și experiența ta de om de marketing a văzut câteva briefuri fictive la viața, așa că înțelegi cel mai bine că „ANTRENAMENTUL BATE TALENTUL”. Însă acum, bate palma cu cei din comunitatea Arta de a NU vinde® și pregătește-te să intri într-un grup la rang de… artă.

Și dacă știi că puteai să scrii acest text cel puțin la fel de bine, mai trebuie să știi ceva: echipa Arta de a NU vinde® e în căutarea unui Senior Copywriter. Vă spunem din proprie interacțiune cu ei că sunt una dintre echipele în care ne-ar plăcea tuturor să lucrăm. ???? Dă-le de veste că te alături, chiar aici: andrei.dunuta@speakings.ro &. diana.mihalcea@speakings.ro