Cum sa ai un Craciun magic? Pregateste doua retete de Sarbatoare cu produse din gama Deluxe de la Lidl Romania
Mai mult ca niciodată, dorim să împărtășim magia Crăciunului alături de familie. Prietenii noștri de la Lidl România aduc bucuria la masă, transformând gustul Deluxe în sărbători de neuitat. Preparatelor tradiționale li se pot alătura o notă de modernitate a ingredientelor Deluxe, creând astfel o experiență culinară deosebită pentru toți cei dragi.
Cu toții avem nevoie de o pauză offline la final de an, așa că îți recomandăm să petreci perioada dintre Crăciun și Revelion în liniște, alături de oamenii pe care îi iubești. Și, de ce nu, să îi surprinzi cu mese savuroase.
Știm că ai încercat deja gama de produse Deluxe la SocialPedia Christmas Party 2024, iar dacă nu ai făcut-o deja, te invităm să răsfoiești catalogul online aici și să vezi câte bunătăți găsești. În plus, pe pagina de rețete găsești inspirație pentru toate mesele tale de Sărbători, prin rețete pe care Chef Florin Dumitrescu le-a creat special pentru tine. Pentru că bunătățile rafinate pe care îți dorești să le încerci sunt acum atât de accesibile! Lasă-ți imaginația să zboare și începe deja să-ți faci planuri pentru toate mesele de Sărbători alături de oamenii tăi dragi!
În plus, cu Deluxe poți câștiga premii surprinzătoare! Achiziționezi produse în valoare de minimum 100 de lei, inclusiv cel puțin un produs Deluxe, în perioada 28 octombrie – 31 decembrie 2024. Scanezi cardul Lidl Plus la casa de marcat, confirmi înscrierea în aplicație și ai șansa să câștigi una dintre cele trei mașini de lux, unul dintre cele 10 smartphone-uri sau unul dintre cele 20 de ceasuri inteligente oferite de prietenii noștri de la Lidl.
Acum, când știi câte lucruri poți să faci cu produsele din gama Deluxe de la Lidl România, îți propunem două rețete de Sărbătoare:
Cartofi umpluți cu cremă de brânză și icre
Ingrediente:
- 200 g cartofi albi noi
- 150 g cremă de brânză
- 80 ml ulei de măsline
- 30 g unt
- 100 g icre negre
- 100 g icre roșii
- sare
- piper
- 1 legătură de ceapă verde
Mod de preparare:
- Prefierbem cartofii și îi scoatem în apă cu gheață.
- Îi tăiem rondele groase pe care le scobim foarte puțin, cât să așezăm crema de brânză, apoi îi prăjim în ulei și îi păstrăm la temperatura camerei.
- Într-un bol, amestecăm crema de brânză cu ulei de măsline, sare, piper și ceapa verde tocată mărunt.
- Așezăm crema de brânză pe cartofi, peste care punem icrele negre și cele roșii.
- Decorăm cu unt tăiat subțire și ceapă verde tocată mărunt.
Panna Cotta cu caramel și cremă de lichior
Ingrediente:
- 2 l smântână pentru gătit
- 2 plicuri gelatină alimentară
- 350 g zahăr
- 150 g unt
- 50 ml vinars
- 120 ml lichior cremă whisky
- sare
- 2 bucăți păstaie de vanilie
Mod de preparare:
- Punem smântâna la fiert într-un vas încăpător, amestecăm cu 200 g de zahăr și vanilie. Lăsăm la fiert la foc mic până când se reduce la jumătate, apoi legăm cu gelatina, respectând instrucțiunile de pe ambalaj.
- După ce am legat panna cotta cu gelatina, turnăm în pahare și punem la frigider până când se răcesc și se întăresc.
- Separat, preparăm un caramel cu zahărul rămas, flambăm cu vinars, apoi adăugăm crema de lichior, untul și lăsăm să fiarbă.
- Adăugăm puțină sare pentru un plus de gust, răcim sosul caramel și îl turnăm peste panna cotta rece.
- Lăsăm la frigider și servim rece.
Pentru și mai multe rețete de Sărbători, aruncă o privire aici.