Cum a fost la SocialPedia Networking Party 2021?

Pe 13 iulie 2021, de la ora 18:30, ne-am revăzut pentru prima oară după un an și jumătate cu minunata comunitate SocialPedia. Și suntem atât de recunoscătoare că am putut face acest lucru!

Ne-am dat întâlnire la Gargantua KSLF cu peste 80 de oameni dragi, pasionați de digital, și ne-am bucurat de magia evenimentelor offline SocialPedia.

Cum a fost? Emoționant, intens, frumos, nebun. Și cu siguranță am mai putea găsi cuvinte care să descrie toate stările pe care le-am trăit alături de comunitatea noastră.

Trupa SHAZ ne-a încântat mai bine de o oră cu piese proprii și coveruri și ne-a ridicat pe toți de pe scaune, iar Siviero Maria s-a asigurat că nimeni nu rămâne fără gelato. LiliacSamsung și HeavyCup ne-au oferit premii pentru tragerea la sorți și tare ne bucurăm pentru cei 6 câștigători!

Încă simțim vibe-ul reîntâlnirii cu oameni dragi. Pentru că ne-a fost atât de dor.

Vrem să îți mulțumim că faci parte din gașcă noastră, chiar dacă n-ai fost cu noi la party. Și, amintește-ți, în comunitatea SocialPedia nu ești niciodată singur!

La final, te lăsăm cu fotografiile surprinse atât de bine de Bogdan Zop. Găsești albumul aici.

Iar dacă vrei să vezi cum a fost concertul trupei SHAZ, aici ai live-ul din timpul evenimentului, iar aici și aici câteva momente surprinse live.

Ne revedem la SocialPedia 29, pe 10 august 2021!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *