Ce spun speakerii despre SocialPedia

Cristian China Birta

Co-founder Kooperativa 2.0

Cristian Florea

Content Creator & Social Media Specialist

Ioana Marzac Sigarteu

Corporate Communication Manager @Samsung

Ce spun participanții despre SocialPedia ONLINE

Mi-a părut tare bine să vă cunosc și vă mulțumesc pentru gura asta de aer și de amiciție în perioada de glorie a distanțării și izolării. Mulțumesc mult și pentru premiu, nu prea am avut noroc să câștig chestii, dar cu voi am început cu dreptul de la primul like!
Dana Tarba
Abia astept sa aud vesti despre urmatoarea editie. Multumim, Nicoleta, Alina, Loredana, Sabina si Iulia! Multi oameni enumerati, dar meritati fiecare multumire. Faceti o treaba buna, va pup si va imbratisez.​
Andra Nechita
M-am simțit excelent! Mi-a plăcut foarte mult evenimentul. Din păcate, va trebui să mă retrag. Sper să ne revedem și în luna noiembrie. Vă salut și vă urez o seară bună! Vă transmit salutări și din partea ASC-ului. Vă pup!
Lorena Mihăilă
Vă mulțumim mult, fetelor! Mulțumim mult speaker-ilor pentru informațiile foarte utile! E prima data la SocialPedia online și nu mă așteptam să fie și vibe-ul pe care îl simțeam cănd mergeam fizic. Felicitări maxime!
Ionasca Sorina
După seara aceasta am rămas cu multe informații utlile, cu câteva conturi de instagram de urmărit (must) și, cel mai important, un timp petrecut cu oameni fain de tot! Sunt recunoscătoare!
Cristiana Pop
Mi-a placut super mult, nu ma asteptam ever sa-mi placă prezentarea unui doctor,mai ales desenele acelea cu corpul uman, mi s-a parut FASCINANT. Keep the good work and be safe! =)
Ionela Plesan
Foarte faaaaain ediția aceasta! Am savurat fiecare prezentare. Salutare de la IQool ♥
Cristiana Pop
A fost prima mea ediție SocialPedia și abia le aștept pe următoarele!! Ce faceți aici e genial, sincer, foarte de ajutor și chiar îți pune mintea la lucru..
Rozalia Bratu
A fost foarte fain ! Mi-au placut prezentarile si am avut de invatat din ele. Va multumesc.
Luana Galoiu