SHAZ

Live Band

SHAZ este acronimul ce derivă din numele celor patru muzicieni din București: Ștefan. Horia, Alex și Zamir. Doi ingineri, un student israelian la Conservator și un geograf / publicitar / pilot / voluntar pe ambulanță, arată că ocupațiile celor patru explică de la sine eclectismul ce caracterizează materialul muzical pe care se pregătesc să îl lanseze.

Cu inspirații de la Muse la Porcupine Tree, SHAZ se laudă cu un album de 19 piese realizate în regim propriu, de la producție muzicală la filmare de videoclip pentru deja 5 dintre acestea. Două dintre melodii conțin versuri în limba engleză, solistul dovedind un accent aproape nativ, una obținând shortlistul pentru includerea într-un reality-show marca MTV Australia, aflat în pre-producție la data redactării acestui comunicat.

"Sursa inspirației vine în mare parte în mare parte din experiențele cel puțin interesante prin care am trecut în timpul activității de voluntariat la ambulanță, unde am cunoscut limite umane, stări și povești demne de pus în versuri.” declară liderul trupei, Ștefan Mureșeanu.