Lorena Șerban

Content Creator

Lorena este content creator din Brașov, cu o comunitate unită pe social media, strânsă prin intermediul postărilor de calitate din domeniul lifestyle, cu preponderență beauty & fashion. 

A câștigat în 2020 Digital Divas premiul 1 pentru Best Fashion & Beauty TikTok Account. În 2021, a câștigat pentru a doua oară premiul 1 pentru Best Fashion & Beauty TikTok Account la Digital Divas. Iar în cadrul Elle New Media Awards 2021 a primit trofeul pentru TikTok Special. 

Tot în 2021  a doborât un record a lui Kylie Jenner, mai exact un reel al Lorenei de pe Instagram a făcut mai multe vizualizări dacat cel mai popular clip al vedetei americane. Mai precis, Lorena Șerban are un reel cu 92 milioane vizualizări. 

A participat la mai multe conferințe în calitate de speaker, unde a vorbit deschis despre experiențele ei care au determinat-o să devină o persoană puternică, o voce pentru tinerii din online care au fost bullied sau care au suferit de anorexie. 

De asemenea, prin prisma contentului de calitate, Lorena Șerban a devenit imaginea multor branduri de succes, reprezentând astfel România la conferințele internaționale ținute de brand.