Anca Amariei

Cofondator @ EKA – Centrul stării de bine, facilitator mindfulness

Anca Amariei este terapeut și cofondator al EKA – Centrul stării de bine. De asemenea, este expert CIPRA- Centru de Informare, Prevenire Risc și Analiză.

Prin workshopurile sale, Anca ajută oamenii să își restabilească legătura dintre minte și corp, cu ajutorul respirației și al mișcării conștiente. Specializările sale sunt în terapia prin yoga, neuromindfulness, antrenamente de respirație și acordarea primului ajutor în sănătatea mintală.

 

A dezvoltat programe de employee wellbeing pentru companii în industrii diverse, precum farma, automotive, retail, FMCG, telecom, fashion, asigurări etc. A inițiat proiecte în sectorul non-profit, prin parteneriate cu Fundația Renașterea și Asociația pentru Sprijinul Pacienților Oncologici, Special Olympics România & Internațional, Asociația Zi de Bine.

 

Totodată, Anca are peste 15 ani de experiență în comunicarea de brand și corporate, rolul său cel mai recent fiind de PR Manager pentru Warner Bros Discovery în regiunea EMEA. Este expert în echipa CIPRA și în cadrul EA – The Entrepreneurship Academy.

20:15 - Prezentare Anca Amariei

SocialPedia 60

20:15 - Prezentare Anca Amariei

20:15 - Prezentare Anca Amariei