Racoreste-te in aceasta vara cu inghetata din gamele Gelatelli si Bon Gelati de la Lidl Romania

Dacă ai fost la petrecerea de 50 de ediții SocialPedia, ai avut deja șansa să încerci bunătățile răcoritoare din gamele Gelatelli și Bon Gelati de la Lidl România. Dacă nu ai ajuns, poți vedea în albumul foto de aici super cornerul „delicios” pe care prietenii de la Lidl l-au pregătit pentru participanții de la party.

Iar dacă ți-am făcut poftă, îți recomandăm să te răcorești chiar astăzi cu înghețatele din gamele Gelatelli și Bon Gelati, indiferent dacă le preferi pe cele la cornet, pe băț sau pe cele care pot fi împărțite cu prietenii ori familia.

 

Oriunde te-ai afla, când iei prima gură de înghețată ești transportat imediat într-o lume a relaxării, în care există doar bucurie. Uiți de toate și nu te mai gândești decât la valuri de vanilie, alune crocante și oceane de ciocolată… Și ești din ce în ce mai relaxat… Și cu așa prețuri mici la atât de multe sortimente delicioase, starea de bine te ține toată vara. Sau chiar mai mult!

În plus, găsești atât de multe sortimente, încât nu știi cu care să începi. Ciocolată? Vanilie? Caramel? Prețurile sunt atât de mici, că poți să iei câte una din fiecare! Găsești inclusiv arome exotice și înghețată pentru cei vegani sau cu intoleranță la lactoză. Vezi aici toate sortimentele savuroase.

Iar fiecare înghețată Gelatelli sau Bon Gelati îți poate aduce premii cool.

Ce trebuie sa faci? Cumpără de minimum 70 lei și cel puțin o înghețată Gelatelli sau Bon Gelati, înscrie codul unic de pe bonul fiscal prin SMS la 1718 sau pe surprize.lidl.ro/inghetata pana la 27 august și poți câștiga 1 Mini Cooper Cabrio, 10 kituri de plajă și 50 de carduri de carburant de 500 lei la benzinăriile MOL. Pentru mai multe detalii poți verifica regulamentul de campanie de pe site.

Și ca să-ți facem și mai multă poftă de înghețată, îți propunem să o consumi ca atare sau să o combini cu alte ingrediente delicioase, numai bune de încercat acasă și de postat pe Instagram.

Înghețată cu ananas

Ai nevoie de 400 de grame de înghețată (vanilie sau alune), de 150 de grame de frișcă, de 400 de grame de ananas cuburi și de mentă după gust.

Se pun compotul cu fruct și zeama în pahare, se adaugă înghețată și se decorează cu frișcă și frunze de mentă.

Brioșe de înghețată în stil sicilian

Ai nevoie de 4 croissante cu unt, 100 de grame de fulgi de ciocolată, 100 de grame de căpșuni și de 100 de grame de înghețată de vanilie cu alune.

Să taie croissantele (se pot folosi și brioșe), se întinde înghețată pe una din cele două jumătăți, se presară fulgii de ciocolată și se adaugă căpșunile.

Ciocolată Dom Pedro

Ai nevoie de 50 de grame de ciocolată neagră, 60 de mililitri de frișcă lichidă, 4 linguri de înghețată cu ciocolată, 30 de mililitri de whisky bourbon, 60% de mililitri de lapte proaspăt 3,2%.

Topește ciocolata împreună cu frisca până când capătă o consistență fină. Las-o la răcit, apoi toarn-o pe interiorul a două pahare de vin roșu, astfel încât să se scurgă în jos, pe margini. Lasă-le apoi deoparte.

Amestecă înghețata împreună cu whiskey (sau lichior) și lapte, până când obții o compoziție omogenă, apoi toarn-o în pahare.

Adaugă câte două lingurițe de frișcă peste compoziția din fiecare pahar și folosește un cuțit pentru a realiza diverse modele.

Găsești și mai multe rețete cu înghețată delicioasă aici. Inclusiv torturi rapide.

Apoi postează rezultatul pe Instagram și arată-le și prietenilor tăi. Cu siguranță vor fi inspirați.

Fă-ți provizii de înghețată Gelatelli și Bon Gelati și bucură-te de ea oricând vrei tu. Și nu uita să participi la concurs!

Pe 8 august ne vedem la o nouă ediție SocialPedia powered by Lidl România, despre Influencer Marketing. Detalii, aici.