Grupul #SocialPedia
pe Facebook

Peste 4700 de iubitori de digital

O comunitate puternică, unită, care dezbate subiecte, pune întrebări și cere ajutorul.

RUBRICI SĂPTĂMÂNALE

Știri din social media, recomandări de oameni din industrie, joburi în social media.

Interviuri LIVE cu SPEAKERII EVENIMENTULUI

Speakerii evenimentului offline îți răspund la întrebări.

Hai și tu!

De ce să intri în comunitatea SocialPedia de pe Facebook?

Mai jos, îți răspundem la câteva întrebări.

Cunoști o gașcă super tare de profesioniști din domeniu și de iubitori de digital de la care poți învăța oricând. Suntem adepții învățării continue și sperăm ca acest grup să te ajute cu adevărat în evoluția ta. 

Sigur că da, atât timp cât are legătură cu Social Media. Îți recomandăm să dai cât mai multe detalii despre problema ta și, cel mai bine, să și cauți pe grup alte discuții pe aceeași tematică.

Implică-te în discuții, dă sfaturi pertinente, oferă-ți ajutorul și participă la discuții doar cu argumente. Cei mai apreciați sunt cei care și ajută grupul, nu doar postează pentru a se promova.  

Te rugăm să postezi doar conținut relevant pentru membrii comunității online, să eviți auto-promovarea, să nu postezi reclame prin care încerci să vinzi ceva și să respecți mereu bunul simț. Postează ce ți-ar plăcea și ție să posteze ceilalți.  

Te rugăm să respecți câteva reguli simple – fără injurii, intimidări, limbaj care incită la ură, promoții, spam, link-uri irelevante și o atitudine care instigă la ceartă. Ne dorim ca acest grup să fie unul plăcut pentru toată lumea, de aceea e important să ne comportăm ca acasă 🙂

Comunitatea #SocialPedia este activă și pe:

Facebook

Dă-ne LIKE!

Instagram

Dă-ne FOLLOW!

Abonează-te la Newsletter!

Primești toate noutățile din social media!