Pentru pauzele de social media: racoreste-te in aceasta vara cu inghetata Gelatelli & Bon Gelati de la Lidl Romania

Așa cum știi deja, Lidl România a fost alături de noi la SocialPedia 40 – Video Marketing în 2022 cu înghețata Gelatelli & Bon Gelati, gustul bucuriei, la cutie, pe băț sau la cornet!

Dacă nu ai încercat deja toate aromele pe care ți le-au pregătit, îți recomandăm să o faci cât mai curând. Când iei prima gură de înghețată Gelatelli & Bon Gelati ești transportat imediat într-o lume a relaxării, în care există doar bucurie.

Este ideală pentru pauzele de social media, atunci când nu mai ai idei pentru postări sau doar pentru că ai poftă de ceva răcoritor și delicios.

Este la fel de potrivită și pentru a-ți surprinde colegii din echipă – pentru că prețurile sunt irezistibil de mici și în oferta Lidl găsești au o varietate de sortimente pentru toate gusturile, poți face tu cinste la birou sau cheamă-ți toți prietenii acasă, pentru o seară de film, și surprinde-i cu desertul lor preferat.

Ai o mulțime de sortimente din care să îți alegi, inclusiv fără gluten. Le poți descoperi pe toate aici.

Și pentru că știm cât este de important să faci content pentru social media chiar și atunci când mănânci înghețată, ți-am pregătit câteva trucuri de fotografie pentru, numai bune pentru aplicat pe Instagram.

1. Lasă înghețata să se topească doar puțin și asigură-te că nu o atingi cu degetele, pentru a nu-ți imprima amprenta.

2. Folosește surse mari de lumină atunci când adaugi sosuri de ciocolată, caramel sau fructe. Îți vor oferi strălucirea de care ai nevoie în fotografii.

3. Fii creativ! Fotografiază înghețata ca atare sau folosește vase, pahare, sosiere, conuri, farfurii sau chiar hârtie de pergament.

4. Pentru înghețata din boluri, ornează cu fructe proaspete sau uscate, condimente proaspete, chipsuri de ciocolată, biscuiți sau bucățele de prăjituri care să ofere textură. Pentru culoare, folosește sprinkles de zahăr sau nuci tocate. Și nu uita de frișcă.

5. Pentru înghețata la cornet, combină aromele fructate pentru un plus de culoare.

6. Alege un styling încă de la început. Trebuie să lucrezi repede cu înghețata, mai ales dacă nu ai temperatură scăzută în cameră.

7. Adaugă elemente…umane. Fac să fie fotografia mai autentică sau spun o poveste. Lasă-ți mâna să se vadă atunci când ții cornetul sau bolul cu înghețată. Poți include, de asemenea, expresiile faciale ale persoanelor care o gustă.

8. Folosește elemente ajutătoare: lingură de înghețată, tacâmuri, farfurii, fructe și dulciuri. O înghețată de căpșune arată mai bine înconjurată de culori pastel, de exemplu.

9. Nu uita de prosoapele de hârtie pe care trebuie să le ai mereu la îndemână în caz de accidente…

10. Lasă-ți imaginația să zboare! Distrează-te, fotografiază, apoi savurează înghețata!

Simplu și de efect, gata rapid, perfecte pentru social media.

Fă-ți provizii de înghețată Gelatelli & Bon Gelati și bucură-te de ele când vrei tu!

Lasa un comentariu