Cel mai asteptat targ de job-uri entry-level din domeniul comunicarii revine cu o noua editie in format fizic

Cel mai așteptat târg de job-uri entry-level pentru studenții pasionați de domeniul Comunicării se întoarce în 2023 cu o nouă ediție în format fizic. PR&Ad Fair va avea loc pe data de 10 mai la NOD Makerspace, iar intrarea se va face începând cu ora 12:00. Aici, toți studenții care se află în căutarea unui job de vis vor putea face cunoștință cu 10 dintre agențiile de top din România, care au stat la baza celor mai reușite campanii din ultimii ani.

Ediția cu numărul 14 PR&Ad Fair își propune să aducă în prim plan key players din industrie, oferte de job și tips and tricks pentru studenții și absolvenții pasionați de PR, Advertising, HR, Digital și Marketing. Mai mult, pentru a crea experiențe noi pentru fiecare participant, vor exista și diverse activări, dar și tombole with fair prizes pentru 3 studenți norocoși.

Conceptul de anul acesta este menit să transpună participanții în universul F1. Sloganul –„Next pit stop: Your perfect job!” redă ideea centrală a ediției: evenimentul reprezintă Grand Prix-ul Comunicării, iar expozanții sunt pit stopurile pe care participanții le pot parcurge pentru a-și găsi their dream job.

Fiecare expozant își va prezenta ofertele de job de tip entry-level în domeniul Comunicării, iar participanții sunt invitați să pună întrebări și să adreseze curiozitățile legate de posibila lor viitoare carieră în cadrul agenției.

Anul acesta studenții vor putea cunoaște oamenii din spatele celor mai bune campanii de PR, Advertising și Digital, întrucât în cadrul târgului vor fi prezente 10 dintre cele mai bune agenții din București. Astfel, vizitatorii se vor întâlni cu: 360 Advertising, GRF+, Global Records, Pastel, Rogalski Damaschin, Minio, McCann, Leo Burnett, 2ActivePR și VMLY&R.

„Întreaga activitate PRIME România are ca obiectiv introducerea studenților în domeniul Comunicării și, ulterior, introducerea lor pe piața muncii. Pe scurt, misiunea noastră e de a pregăti studenții în ceea ce privește activitatea profesională ca viitori oameni de PR sau publicitate, ajutându-i să-și găsească ulterior și un job. Conform ultimelor cifre publicate de INS, rata şomajului în rândul tinerilor se menține la un nivel ridicat. Noi dorim însă să ajutăm studenții să facă primii pași către viitoarea lor carieră,” a declarat conducerea PRIME România.

În cadrul evenimentului vor avea loc și două conferințe în intervalul orar 20:00-21:00, unde speakerii de anul acesta, Robert Nicolae Feraru și Silviu Antohe, vor oferi cele mai prețioase insight-uri din domeniu.

Robert Nicolae Feraru este primul speaker care va urca pe „scena” PR&Ad Fair. În prezent, el este Managing Partner la Kooperativa 2.0, unde coordonează departamentul de Social Media. Pe lângă activitatea sa zilnică în cadrul agenției, acesta organizează cursuri de Digital Marketing și este un adevărat strateg în ceea ce privește Comunicarea.

Cel de-al doilea speaker care își va împărtăși secretele în cadrul conferinței este Silviu Antohe, Creative Director la MullenLowe Romania. Acesta are o experiență în domeniu de peste 10 ani, iar munca lui a fost premiată la festivaluri de renume din industrie precum Golden Drum, Effie, Epica Awards, Cresta Awards, New York Festivals, Internetics. Pe plan local, Silviu deține și trei titluri consecutive de Best Photography, în cadrul Webstock.

Silviu și Robert sunt ready to join the race. Ei vor împărtăși insight-uri inedite din domeniile în care activează și vor răspunde la întrebările participanților despre cursa lor către succes.

Pentru înscrieri, studenții pot completa formularul accesând linkul: https://forms.gle/TABTBNxg1rbUmF4j8  ️

See you at PR&AdFair if you want to start your career in pole position!

PR&Ad Fair nu ar fi fost posibil fără ajutorul tuturor partenerilor și sponsorilor.

Sponsori: Caii de la Letea, PepsiCo, Aqua Carpatica, Human Coffee, Vitamin Aqua, Mystiki, Cartobello, Arte Promo, One Branding Agency, Lumiar, Smuff, Mons Medius, Caricatura-ta, Smart Print, Cabina cu Nebunii, City Pack și NOD Makerspace.

Parteneri media: IQads, SocialPedia, Webstock, PR Summit România, PRWave

Lasa un comentariu